FOTO Recept: Paštéta z husacej pečene

NETKY.SK • 7 Október 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Paštéta z husacej pečene

BRATISLAVA- Túto paštétu pripravíte rýchlo a jednoducho. Je vynikajúca aj ako studený predkrm.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

400 g husacej pečene, 1 PL masti, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 2 staršie rožky, 2 vajíčka uvarené na tvrdo, 2 ČL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie,

 

Príprava:

1. Pečeň odblaníme, umyjeme a na hodinu namočíme do mlieka. Cibuľu pokrájame a orestujeme na masti. Pridáme nakrájanú pečeň a udusíme do mäkka. Pečeň vyberieme, rožky ktoré sme namočili v mlieku (mlieko z nich vyžmýkame), soľ, korenie, prelisovaný cesnak, uvarené vajíčka, horčicu  spolu zomelieme na mäsovom mlynčeku. 

 

img

 

2. Vytvarujeme valček, zabalíme do potravinárskej fólie a dáme stuhnúť do chladničky. 

 

img

 

Podávame na čerstvom chlebe so zeleninou.

 

img

 

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies