BRATISLAVA- Túto paštétu pripravíte rýchlo a jednoducho. Je vynikajúca aj ako studený predkrm.
Suroviny pre 4 osoby:
400 g husacej pečene, 1 PL masti, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 2 staršie rožky, 2 vajíčka uvarené na tvrdo, 2 ČL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie,
Príprava:
1. Pečeň odblaníme, umyjeme a na hodinu namočíme do mlieka. Cibuľu pokrájame a orestujeme na masti. Pridáme nakrájanú pečeň a udusíme do mäkka. Pečeň vyberieme, rožky ktoré sme namočili v mlieku (mlieko z nich vyžmýkame), soľ, korenie, prelisovaný cesnak, uvarené vajíčka, horčicu spolu zomelieme na mäsovom mlynčeku.
2. Vytvarujeme valček, zabalíme do potravinárskej fólie a dáme stuhnúť do chladničky.
Podávame na čerstvom chlebe so zeleninou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies