FOTO Recept: Paprikáš z domáceho králika

NETKY.SK • 18 Jún 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Paprikáš z domáceho králika

BRATISLAVA - Ten kto býval, alebo býva na dedine, určite tento recept dôverne pozná.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 menší domáci králik, ½ dcl oleja, 1 cibuľa, 2 ČL mletej sladkej papriky, soľ, 1 kyslá smotana, 3 PL hladkej múky, citrónová šťava,

 

Príprava:

1. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, soľ a spolu opečieme.

 

img

 

2. Posypeme paprikou, premiešame, zalejeme vodou a udusíme do mäkka.

 

img

 

img

 

3. Na záver nalejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku. Podľa potreby rozriedime mliekom, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.

 

img

 

Podávame s haluškami, alebo knedľou.

 

img

 

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona