FOTO Recept: Omeletky z tuniaka

NETKY.SK • 9 Január 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Omeletky z tuniaka

BRATISLAVA - Medzi najvýznamnejšie zdroje omega-3 mastných kyselín zaraďujeme ľanové semená, rôzne rastlinné oleje, dyňové semená, vlašské orechy a ryby. Obľúbeným jedlom sú okrem našich domácich rýb aj makrelovité ryby z vôd tropického, subtropického a mierneho pásma. Medzi tie patrí tuniak, ktorý je v poslednej dobe dostupný v rôznych spôsoboch spracovania aj u nás. Preto vyskúšajte tento recept.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, 4 vajíčka, 3 PL ovsených vločiek, olej na vyprážanie.

                          

Príprava:

1. V miske rozšľaháme vajíčka, pridáme tuniaka a ovsené vločky. Nemusíme soliť, tuniak je dosť slaný. 

 

img

 

img

 

2. Na panvici rozohrejeme olej, lyžicou tvoríme omeletky a z oboch strán vypražíme.

 

img

 

Podávame na chlebe, ktorý sme natreli horčicou.

 

img

 

Čas prípravy: 30 minút

 

Prajeme dobrú chuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies