FOTO Recept: Ohnivé soté

NETKY.SK • 24 Október 2014, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Ohnivé soté

Bratislava - Pozná to snáď každý – v bruchu škvrčí, nie je čas na väčšie kulinárske prípravy, ale predsa len máte chuť na niečo dobrého. Najjednoduchšie na prípravu je kuracie mäso a variácii na to, ako ho pripraviť, je mnoho.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

600 g kuracích rezňov, 40 g oleja, 3 g karí, 1 dcl bieleho vína, 10 g solamylu, 2 cibule, 2 póry, 200 g šampiňónov, 3 PL sójovej omáčky, 1 feferónku,

 

Príprava receptu:

1. Mäso pokrájame na rezance a osolíme. Na rozpálenom oleji ho rýchlo orestujeme, zaprášime solamylom, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, pór a pokrájané šampiňóny. 

obrazok

2. Chvíľu restujeme, potom pokvapkáme sójovou omáčkou, bielym vínom , posypeme karí korením a pridáme feferónku.

obrazok

3. Príprava by mala byť čo najkratšia, aby mäso nebolo suché. Podávame s dusenou ryžou.

obrazok

Čas prípravy: 45 minút

 

Prajeme dobrú chuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona