BRATISLAVA - TOFU môžeme upravovať na mnoho spôsobov ako mäso, výborné sú aj polievky, šaláty, dresingy alebo majonézy. Je vhodné pre priamu konzumáciu, rovnako aj na prípravu teplých jedál. Ale určite vyskúšajte aj túto nátierku.
Suroviny pre 4 osoby:
1 kocku údeného tofu, 15 dkg eidam, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 1 tatársku omáčku, 1 ČL grilovacieho korenia, 1 ČL vegety,
Príprava receptu:
1. Tofu a eidam postrúhame na drobnom strúhadle.
2. Cibuľu nakrájame, cesnak prelisujeme, pridáme tatársku omáčku, koreniny a dobre premiešame.
3. Nátierku podávame na chlebe.
Čas prípravy: 30 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies