FOTO Recept: Nátierka z mletého mäsa

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Nátierka z mletého mäsa

BRATISLAVA - Zostalo vám uvarené mäso z nedeľnej polievky? Pripravte túto skvelú nátierku.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

300 g uvareného a pomletého bravčového mäsa, 1 cibuľu, 200 g masla, 3 PL majonézy, soľ, mleté čierne korenie, 1 PL plnotučnej horčice,

 

Príprava receptu:

1. Uvarené mäso spolu s cibuľou pomelieme na jemno na mäsovom mlynčeku.

obrazok

2. Pridáme ostatné suroviny a dobre premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

obrazok

3. Podávame na čerstvom chlebe zdobené mladou cibuľkou.

obrazok

Čas prípravy: 70 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies