BRATISLAVA – Ak varíme diétne jedlá, ešte neznamená že musíme byť hladní. Tu je jeden z našich super receptov.
Suroviny pre 4 osoby:
800 g morčacích pŕs, 1 veľký pór, 2 PL solamylu, 2-3 ČL karí korenia, 2 bujóny, soľ, korenie, olej,
Príprava receptu:
1. Mäsko nakrájame na medailónky. V miske zmiešame solamyl, karí korenie, soľ, korenie. V tejto zmesi obalíme mäsko a prudko z oboch strán opečieme na oleji.
2. Podlejeme vodou, pridáme bujóny a udusíme do mäkka. Na záver vložíme na kolieska nakrájaný pór a spolu už len chvíľu povaríme, pór nesmie byť rozvarený.
3. Podávame s uvarenou brokolicou, alebo karfiolom.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies