FOTO Recept: Kupus

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 09:00 • 2 min
FOTO Recept: Kupus

BRATISLAVA – Na originál recept sa používa jahňacie mäso, no vy ho môžete kľudne zameniť aj za bravčové. Výsledok bude vynikajúci.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

750 g mäsa, 200 g slaniny, 2 klobásy, 2 PL masti, 1 kg kyslej kapusty, 1 kg zemiakov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, grilovacie korenie, 1 šálku vývaru,

 

Príprava receptu:

1. Mäso nakrájame na kocky, pridáme grilovacie korenie, mleté korenie a premiešame. Opečieme na masti.

obrazok

2. Mäso vyberieme, do výpeku dáme kyslú kapustu, ktorú sme nakrájali na menšie rezance. Dusíme asi 15 minút. Polovicu kapusty odoberieme. Na tú, čo zostala v hrnci navrstvíme mäso, uložíme kolieska klobás, nakrájanú slaninu, očistené, na kolieska nakrájané zemiaky a prikryjeme kapustou. Zalejeme vývarom.

obrazok

3. Dáme do rúry a pečieme si 45 minút.

obrazok

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies