Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
23. okt. 2020Alojzia
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
29.04.2016 09:00 Gurmán
FOTO Recept: Kupus
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
29.04.2016 09:00 Gurmán

FOTO Recept: Kupus



BRATISLAVA – Na originál recept sa používa jahňacie mäso, no vy ho môžete kľudne zameniť aj za bravčové. Výsledok bude vynikajúci.


Suroviny pre 4 osoby:

750 g mäsa, 200 g slaniny, 2 klobásy, 2 PL masti, 1 kg kyslej kapusty, 1 kg zemiakov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, grilovacie korenie, 1 šálku vývaru,

 

Príprava receptu:

1. Mäso nakrájame na kocky, pridáme grilovacie korenie, mleté korenie a premiešame. Opečieme na masti.

2. Mäso vyberieme, do výpeku dáme kyslú kapustu, ktorú sme nakrájali na menšie rezance. Dusíme asi 15 minút. Polovicu kapusty odoberieme. Na tú, čo zostala v hrnci navrstvíme mäso, uložíme kolieska klobás, nakrájanú slaninu, očistené, na kolieska nakrájané zemiaky a prikryjeme kapustou. Zalejeme vývarom.

3. Dáme do rúry a pečieme si 45 minút.

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


reklama


Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC