FOTO Recept: Králik so syrovou omáčkou

NETKY.SK • 17 Jún 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Králik so syrovou omáčkou

BRATISLAVA - Prednosťou králičieho mäsa je nízky obsah cholesterolu a tukov. Predstavuje hodnotnú zložku zdravej výživy.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 mladý králik, 1 cibuľa, 1 smotana na varenie, 1 syr v črievku,  soľ, vegeta, olej,

 

Príprava:

1. Králika rozporcujeme a nasolíme.

 

img

 

2. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán. 

 

img

 

 

img

 

3. Podlejeme vodou a udusíme do mäkka. 

 

img

 

4. Mäsa vyberieme, do výpeku nalejeme smotanu a vytlačíme syr. Rozvaríme, dochutíme soľou a vegetou.

 

img

 

5. Vložíme späť mäso.

 

img

 

Podávame s ryžou.

 

img

 

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona