FOTO Recept: Králik na víne

NETKY.SK • 15 Jún 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Králik na víne

BRATISLAVA - Králika nezoženiete všade a nie každému aj chutí. Mäso je veľmi diétne, chutné, zdravé a jemné. Pri kombinácii s vínom dostanete jedlo lahodnej chuti.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 domáci králik, 1 dcl bieleho vína, 0,5 dcl oleja, 1 dcl vody, 1 cibuľu, 3 bobkové listy, nové korenie, 250 g syru na strúhanie, 1 šľahačková smotana,

 

Príprava:

1. Králika nakrájame na porcie, nasolíme a uložíme do pekáča. Na vrch položíme bobkové listy a nové korenie. Zalejeme vínom, vodou a necháme odstáť.

 

img

 

2. Cibuľu orestujeme na oleji a vylejeme na králika. Prikryjeme a upečieme do mäkka.

 

img

 

3. Potom polejeme smotanou, posypeme strúhaným syrom a odokryté zapečieme.

 

img

 

img

 

Podávame s varenými zemiakmi.

 

img

 

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies