FOTO Recept: Koložvárska kapusta

NETKY.SK • 20 Február 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Koložvárska kapusta

BRATISLAVA - Kyslá kapusta vďaka obsahu vitamínov, minerálov a probiotickým baktériám patrí medzi top jedlá. Okrem nej potrebujete ingrediencie uvedené v našom recepte, chuť do práce a obed je hotový.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

500 g mleté bravčové mäso, 1 kyslá smotana, 500 g ryža 500 g kyslá kapusta, 1 cibuľa, masť, rasca, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ,

 

Príprava receptu:

1. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso, rascu, soľ, mletú papriku a udusíme.

obrazok

2. Kapustu uvaríme v druhom hrnci tiež do mäkka, ryžu udusíme klasickým spôsobom.

obrazok

obrazok

3. Na pekáč dáme vrstvu kapusty, ryže a mäsa,  končíme vrstvou kapusty, ktorú zalejeme kyslou smotanou. Upečieme.
obrazok

4. Podávame s varenými zemiakmi alebo s čerstvým čiernym chlebom.

obrazok

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies