FOTO Recept: Karfiolové fašírky
BRATISLAVA – Táto nenápadná zelenina, ktorá našťastie nevymizla z našich jedálnych lístkov nám ponúka značné množstvo zdravotných benefitov.
Suroviny pre 4 osoby:
1 karfiol, 2 vajíčka, soľ, korenie, strúhanka, krupica
Príprava receptu:
1. Karfiol uvaríme v slanej vode, zlejeme, necháme odtiecť a roztlačíme.

2. Pridáme vajíčka, soľ, mleté korenie a krupice toľko, aby sa dali formovať fašírky. Tie obaľujeme v strúhanke a vyprážame z oboch strán na rozpálenom oleji.

3. Podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom, prípadne s tatárskou omáčkou.

Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: internet
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk