FOTO Recept: Kapor vo vínnom cestíčku
BRATISLAVA - Nechce sa Vám obaľovať kapra v troj obale? Postačí cestíčko, výsledok bude vynikajúci.
Suroviny pre 4 osoby:
4 podkovičky kapra, 1,25 dcl bieleho vína, 2 vajcia, hladkú múku, soľ, olej,
Príprava:
Podkovičky kapra nasolíme. Z vína, vajíčok, trošku soli a múky pripravíme hladké cestíčko, v ktorom obalíme kapra a z oboch strán vypražíme na oleji.



Podávame s majonézovým šalátom, alebo zemiakovou kašou.

Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš
účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: internet
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk