FOTO Recept: Hubový tatarák

NETKY.SK • 1 Október 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Hubový tatarák

BRATISLAVA – Hubový tatarák je vynikajúci nie len ako hlavné jedlo, ale aj ako chuťovka pre priateľov k poháriku vína.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

500g čerstvých šampiňónov, trošku oleja, 2 Žĺtky, ½ ČL bieleho mletého korenia, 2 ČL mletej červenej papriky, 2 ČL worchestru, 2 ČL horčice, 4 ČL kečupu, 1 cibuľu,

 

Príprava receptu:

1. Šampiňóny nadrobno nasekáme a orestujeme na oleji. Osolíme a necháme vychladnúť.

obrazok

2. Pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame.

obrazok

3. Podávame na hriankach.

obrazok

Čas prípravy: 45 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies