FOTO Recept: Hroznová bublanina

NETKY.SK • 11 September 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Hroznová bublanina

BRATISLAVA - Väčšina z vás robí bublaninu s čerešňami, alebo jahodami. Určite nič nepokazíte, ak použijete hrozno, ktorého je v tomto období nadostač.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

250g masla, 200 g práškového cukru, 6 vajíčok, 2 vanilkové cukry, 300 g polohrubej múky, 1 prášok so pečiva, 1 PL hrubej múky, hrozno (500-600g)

 

Príprava:

1. Maslo, žĺtky, vanilkový a práškový cukor vymiešame. Pridáme múku, prášok do pečiva a z bielkov ušľahaný sneh. 

 

img

 

2. Plech vymastíme, pomúčime múkou a preložíme cesto.

 

img

 

3. Umyté hrozno osušíme, obalíme v hrubej múke a rozložíme na cesto. Upečieme. 

 

img

 

Vychladnutú bublaninu posypeme práškovým cukrom.

 

img

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies