BRATISLAVA - Dostali ste od priateľa králika a neviete čo s ním? Vyskúšajte napríklad tieto fašírky.
Suroviny pre 4 osoby:
400 g mäsa z králika, 200 g bravčového mäsa, soľ, rasca, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, 2 strúčiky cesnaku, 1 vajíčko, 1 rožok, trošku mlieka, petržlenová vňať,
Príprava:
1. Králičie aj bravčové mäso zomelieme na mlynčeku, pridáme všetky koreniny, prelisovaný cesnak , petržlenovú vňať, vajíčko a rožok, ktorý sme namočili do mlieka.
2. Zmes dobre premiešame a tvarujeme malé guličky, ktoré obaľujeme v strúhanke.
3. Vyprážame na oleji, podávame s varenými zemiakmi.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies