FOTO Recept: Dusený hovädzí plátok

NETKY.SK • 7 Január 2016, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Dusený hovädzí plátok

BRATISLAVA - Hovädzie mäso má síce vyššiu energetickú hodnotu ako hydina ale aj tak je to stále vhodné mäso na chudnutie. Samozrejmosťou je preferovať chudé hovädzie mäso – najlepšia je hovädzia sviečková prípadne hovädzia roštenka.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

4 plátky hovädzieho stehna, soľ, mleté čierne korenie, 3 PL maizeny, olej, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku,

 

Príprava receptu:

1. Mäso vyklepeme, nasolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a poprášime maizenou.

obrazok

2. Cibuľu speníme na oleji a mäso v tom prudko opečieme z oboch strán. Podlejeme vodou a udusíme do mäkka.

obrazok

3. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

obrazok

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies