FOTO Recept: Dusený hovädzí plátok

NETKY.SK • 5 Január 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept:  Dusený hovädzí plátok

BRATISLAVA - Hovädzie mäso má síce vyššiu energetickú hodnotu ako hydina ale aj tak je to stále vhodné mäso na chudnutie. Samozrejmosťou je preferovať chudé hovädzie mäso – najlepšia je hovädzia sviečková prípadne hovädzia roštenka.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:                                                        

4 plátky  hovädzieho stehna, soľ, mleté čierne korenie, 3 PL maizeny,  olej, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku,

 

Príprava:

 

1. Mäso vyklepeme, nasolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a poprášime maizenou. Cibuľu speníme na oleji a mäso v tom prudko opečieme z oboch strán.

 

img

 

img

 

3. Podlejeme vodou a  udusíme do mäkka.

 

img

 

img

 

Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

img

 

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies