BRATISLAVA - Hotových šalátov je v obchodoch na výber neúrekom. Ale ten domáci je najlepší. Vyskúšajte tento náš rybací zo zavináčov, je výborný.
Suroviny:
4 ks zavináčov aj s kapustou, 5 na tvrdo uvarených vajíčok, 1 mrkvu, 2 cibule, 3 sterilizované uhorky, 1 veľkú majonézu, soľ, mleté korenie, 1 ČL cukru, 1 PL horčice,
Príprava:
1. Zavináče pokrájame aj s kapustou na pásiky.
2. Vajcia, mrkvu a uhorky nastrúhame na drobno, cibuľu nakrájame. Všetko dáme do väčšej misky, pridáme majonézu, horčicu, soľ, korenie a cukor.
3. Dobre premiešame.
Podávame studený s čerstvým pečivom.
Čas prípravy: 35 minút
Prajeme dobrú chuť.