Testovaných na slovensku
11742
Infikovaných na slovensku
450
Infikovaných svetovo
1030424
Úmrtí svetovo
54241
Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
06.01.2016 13:00 Relax
FOTO Recept: Diétne morčacie medajlónky
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
06.01.2016 13:00 Relax

FOTO Recept: Diétne morčacie medajlónky



BRATISLAVA - Časti moriaka môžu byť upravené a servírované rovnako ako kuracie mäso – rýchlo. Morčacie prsia bez kože predstavujú výborný nízkotučný zdroj bielkovín. Ich obsah tuku je ešte nižší ako u rovnako upravených kuracích pŕs.


Suroviny:

800g morčacích pŕs, 2 póry, 2 PL solamylu, 3 ČL karí korenia, 2 kocky zeleninového bujónu, olej,

 

Príprava receptu:

1. Morčacie prsia nakrájame na medajlónky.

2. Solamyl zmiešame s karí korením a mäso v tejto zmesi obalíme. Prudko z oboch strán opečieme na oleji, zalejeme vodou, pridáme bujóny a udusíme do mäkka. Do uduseného pridáme nakrájané póry na kolieska a 2-3 minútky ešte necháme prejsť varom.

3. Ako prílohu podávame varený karfiol.

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.

 



reklama


reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok