BRATISLAVA – Rýchla, chutná, na príprava nenáročná. Diétna hlivová polievka.
Suroviny pre 4 osoby:
1 cibuľu, 250 g hlivy ustricovej, 2 strúčiky cesnaku, 1 mrkvu, 1 PL mletej sladkej papriky, 1 ČL ostrej mletej papriky, vývar, soľ, celozrnné cestoviny, olej
Príprava receptu:
1. Mrkvu očistíme, nastrúhame na hrubom strúhadle, cibuľu pokrájame na kocky a hlivu na pásiky. Všetko spolu orestujeme na oleji.
2. Pridáme obe mleté papriky, soľ, podlejeme vývarom a uvaríme do mäkka. Medzi tým si uvaríme cestoviny podľa návodu, ktoré potom už len vložíme do uvarenej polievky.
3. Na záver polievku dochutíme prelisovaným cesnakom.
Čas prípravy: 100 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies