BRATISLAVA – Dnes sme pre vás pripravili recept na bretónsky šalát. Zaujímavá chuť, vynikajúci výsledok.
Suroviny pre 4 osoby:
4 filety uvarenej ryby, 100 g olúpaných kreviet, 2 vajíčka uvarené na tvrdo, 1 väčšia majonéza, 2 PL paradajkového pretlaku, soľ, mleté korenie, 1 PL čerstvej petržlenovej vňate, worchestrová omáčka, 1 hlávkový šalát,
Príprava:
Rybu a krevety nakrájame, umytý šalát natrháme a dáme do misky, Posypeme petržlenovou vňaťou. V šálke zmiešame majonézu, pretlak, soľ, korenie, worchestrovú omáčku a vmiešame do šalátu. Podávame ozdobené uvarenými vajíčkami a čerstvým chlebom.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies