FOTO Recept: Bravčový perkelt s haluškami

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Bravčový perkelt s haluškami

BRATISLAVA - Každý určite pozná kurací perkelt, ale aj z bravčového mäska je perkelt tip-top.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

700 g bravčového pliecka, 1 PL masti, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, 1 feferónku, 1 smotanu na varenie, 2 PL hladkej múky, 1 ČL sladkej mletej papriky,

 

Príprava:

1. Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Nakrájanú cibuľu opečieme na masti, pridáme mäso, soľ, korenie, feferónku, sladkú mletú papriku, všetko spolu orestujeme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka.

 

img

 

img

 

img

 

2. V smotane rozmiešame múku, prilejeme k mäsu, krátko povaríme a odstavíme.

 

img

 

Podávame s haluškami.

 

img

 

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies