Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
17. nov. 2019Klaudia
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
29.02.2016 09:00 Relax
FOTO Recept: Borčš
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
29.02.2016 09:00 Relax

FOTO Recept: Borčš



BRATISLAVA – Tradičný boršč sa varí podľa mnohých receptov, ale každý považuje ten svoj určite za pravý. Aj tento náš je pravý a zaručený.


Suroviny pre 4 osoby:

2 cvikly, 300 g hovädzieho mäsa, 2 cibule, ½ hlávky bielej kapusty, 2 mrkvy, 1 zeler, 2 zemiaky, 1 ks bobkového listu, 4 paradajky, soľ, kyslú smotanu,

 

Príprava receptu:

1. Cviklu umyjeme a uvaríme do mäkka. Potom ju očistíme a pokrájame na rezance. Medzi tým uvaríme v slanej vode mäso do mäkka. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme cviklu, nakrájanú kapustu, mrkvu a zeler na hrubo nastrúhané, zemiaky nakrájané na kocky, bobkový list, zalejeme troškou vývaru z mäsa a udusíme do mäkka.

2. Uvarené mäso vyberieme, nakrájame na kocky, vložíme späť do vývaru a pridáme udusenú zeleninu. Pridáme pokrájané paradajky a spolu povaríme asi 30 minút.

3. Na tanieri zdobíme kyslou smotanou.

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok