BRATISLAVA - Banány poskytujú podstatný príval energie, obsahujú prírodné cukry – sacharózu, fruktózu a glukózu. Majú ich rad nie len deti, ale aj športovci.
Suroviny:
1 banán, 1 vajíčko, 1 šálku polohrubej múky, 1 ½ šálky mlieka, 1 PL medu, ½ prášku do pečiva, 2 PL oleja, hrsť ovocia (ríbezle, čučoriedky, černice...)
Príprava receptu:
1. Banán roztlačíme vidličkou a zmiešame spolu s ostatnými surovinami, okrem ovocia, ktoré pridáme až na koniec.
2. Na lievancovej panvici upečieme lievance z oboch strán.
3. Môžeme zdobiť šľahačkou a posypať strúhanou čokoládou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies