FOTO Rapper Ego je otec: Pochválil sa na internete!

NETKY.SK • 10 December 2014, 15:53 • 2 min
FOTO Rapper Ego je otec: Pochválil sa na internete!

BRATISLAVA – Rapper Michal Straka, ktorý je verejnosti známy pod prezývkou Ego sa stal otcom.

slovakia

left justify in out

Egovi jeho manželka Petra po šietich rokoch vzťahu porodila dievčatko. Fotografiu s ňou zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook: "Najstastutrápenejšie obdobie môjho života, láska neboj nie to tak vážne, spolu všetko zvládneme."

 

 

 

 

 

Rapper sa dostal do nemilosti po prevalení kauzy CT-čko. Ako člen správnej rady piešťanskej nemocnice musel za nákup predraženého CT prístroja hlasovať. Ego neskôr zverejnil vulgárne video, kde prial smrť deťom manžela jeho sesternice. Neskôr sa za video ospravedlnil.

 

Michal Straka známy ako Ego pôsobil v 90. rokoch vo formácii Prízrak. Od roku 2001 je členom skupiny Kontrafakt. Na konte majú albumy ako E.R.A. (2004), Bozk na rozlúčku (2007) a Navždy (2013). Okrem toho im v roku 2005 vyšlo aj DVD Murdardo Mulano Tour 2005. V roku 2012 vydal sólové single Žijeme len raz a Skús Ma Chápať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies