FOTO Prvý titul Miss Slovensko je známy! Novinári si zvolili svoju favoritku

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 16:52 • 2 min
FOTO Prvý titul Miss Slovensko je známy! Novinári si zvolili svoju favoritku

BRATISLAVA - V tohtoročnej súťaži krásy Miss Slovensko 2017, ktorú organizuje Produkčný dom FORZA a Agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION už dnes novinári udelili prvý titul a Miss Press sa stala Petra Varaliová z Bardejova. Spolu s 11 finalistkami bude súťažiť o korunku Miss a ďalšie ceny 29. apríla v bratislavskej Inchebe.

slovakia

left justify in out

Aj tento rok sa vybrané dievčatá predstavia v modeloch našich odevných dizajnérov i v tradičných slovenských krojoch. Súťažiace priblížia divákom ich rodiny a novinkou sú športové a talentové disciplíny, ktoré dievčatá absolvovali v predchádzajúcich mesiacoch. Vo večernom programe nebudú chýbať známi slovenskí speváci a skupiny.

 

Počas pobytov v Poprade a Šamoríne finalistky hrali volejbal, plávali, robili drepy, kľuky, na rýchlosť napĺňali veľkú vaňu s vodou a mali aj iné disciplíny. Vraj je to podľa svetových súťaží, kde im porotcovia určia niektoré pohybové aktivity.

 

V súčasnom 22. ročníku súťaže Miss Slovensko, ktorý organizuje produkčný dom Forza a agentúra Oklamčák production porota dievčatá nevyberala prostredníctvom regionálnych kastingov, ale formou zaslaných jedno- až dvojminútových videovizitiek. Z prihlásených stoviek postúpilo do semifinále 95 a do záveru súťaže 13 dievčat, čiže 12 finalistiek aj náhradníčka.

 

Okrem voľby Miss Slovensko až do posledných minút priameho televízneho prenosu budú diváci rozhodovať o držiteľke titulu Miss Sympatia a výťažok z tohto hlasovania poputuje charitatívnemu projektu Srdce pre deti. Víťazka titulu Miss Slovensko 2017 nás bude reprezentovať na svetovej súťaži Miss WORLD, I.vicemiss na MISS INTERNATIONAL a II.vicemiss na MISS SUPRANATIONAL.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona