FOTO Prvé číslo časopisu Playboy bez nahoty!

NETKY.SK • 5 Február 2016, 17:41 • 2 min
FOTO Prvé číslo časopisu Playboy bez nahoty!

BRATISLAVA - V roku 2015 tvorcovia magazínu oznámili, že končia s nahotinkami.

slovakia

left justify in out

Poslednou osobou, ktorá sa objavila nahá na stránkach amerického pánskeho magazínu Playboy, bola herečka Pamela Anderson.

 

Vyše 60-ročná tradícia tohto časopisu, ktorý "vyzliekol" mnohé slávne ženy, od Marilyn Monroe, Madonny po Cindy Crawfordovú sa končí! 


Na obálke prvého vydania časopisu bez nahoty zažiarila krásna modelka Sarah McDaniel, ktorá je zaujímavá aj tým, že má rôzne farby očí. To jej dáva jedinečný vzhľad a môže tak vyniknúť vo svete modelingu.

 

 

Say hello to the new Playboy - link in our bio @Playboy Cover Model @krotchy #PlayboyReveal

Fotka uverejnená používateľom Playboy (@playboy),


Prvé marcové číslo bez nahých žien je už vonku. "Prišli s nápadom nafotiť ma tak, ako by ma videl môj priateľ," hovorí Sarah. O krásne snímky sa postaral fotograf Theo Wenner. 

 


Sarah nie je jedinou ženou, ktorá sa predstaví v novom čísle. Môžete tam vidieť aj Dree Hemingway, dcéru herečky Marie Hemingway, prapravnučku spisovateľa Ernesta Hemingwaya.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona