FOTO Profesor prišiel do triedy v rakve: Jeho dôvod vás rozhodne pobaví

NETKY.SK • 6 November 2017, 17:30 • 2 min
FOTO Profesor prišiel do triedy v rakve: Jeho dôvod vás rozhodne pobaví

Americký učiteľ prišiel s mimoriadne netradičnou metódou edukácie, čím šokoval a zároveň pobavil nielen svojich študentov.

slovakia

left justify in out

Škola hrou – tým sa rozhodne riadi aj istý americký profesor, ktorý študentom na strednej škole vizuálne demonštroval svoje pocity po testoch, ktoré napísali.

 

Povolanie učiteľa je naozaj veľmi náročné. Hoci sa to mnohým nezdá, je veľmi ťažké predávať vedomosti ďalším ľuďom tak, aby boli schopní ich poňať. Nehovoriac o tom, že učiteľ musí byť skutočná osobnosť, aby ho mladí ľudia v kritickom a zložitom veku akceptovali. To sa spája aj s dávkou humoru, ktorú do svojho remesla musí neraz vložiť.

 

V tomto smere sa originálny profesor rozhodne nenechal zahanbiť. Svojich študentov (a nie len tých) si raz a navždy získal vtipným zhodnotením výsledkov testov. Do triedy na začiatku hodiny totiž prišiel v rakve, pričom skonštatoval, že: "Výsledky vašich testov ma zabili."

 

Fotografiu učiteľa ležiaceho v truhle si na svoj profil na Twitteri uverejnil jeden z jeho žiakov a v krátkom čase získal viac ako 200-tisíc lajkov a 84-tisíc zdieľaní.

 

Na toto „divadielko“ profesorova trieda určite nikdy nezabudne a, ktovie, možno sa začnú aj poctivejšie pripravovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies