FOTO Princezná Charlotte oslávi dva roky. Pozrite sa, ako vyrástla

NETKY.SK • 1 Máj 2017, 15:23 • 2 min
FOTO Princezná Charlotte oslávi dva roky. Pozrite sa, ako vyrástla

LONDÝN - Britský princ William s manželkou dnes zverejnili novú fotografiu svojej dcéry Charlotte, ktorá v utorok oslávi druhé narodeniny.

slovakia

left justify in out

Oficiálne zábery členov britskej kráľovskej rodiny doteraz spravidla robili poprední svetoví fotografi. William a Kate však v tomto smere volia menej formálny postup a aj tentoraz je autorkou Charlottina matka.

Snímka vznikla v areáli vidieckeho sídla rodiny Anmer Hall v Norfolku. Dievčatko má na nej oblečený žltý kardigán s ovečkami a vlásky má zopnuté modrou sponkou.

 



Kensingtonský palác, ktorý je londýnskym sídlom mladej rodiny, vydal k fotografii vyhlásenie s poďakovaním za všetky blahopriania pre Charlotte i celú rodinu a vyjadruje nádej, že najnovšia fotografia poteší okrem nich aj verejnosť.

Princ William s manželkou sa snažia chrániť svoje deti pred prílišným záujmom médií - na verejnosti sa preto objavujú len zriedkavo. V prípade Charlotte to bolo naposledy vlani v decembri, keď sa mladá rodina zúčastnila na vianočnej bohoslužbe v kostole obce Bucklebury v grófstve Berkshire, kde žijú Katini rodičia, Carole a Michael Middletonovci.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies