FOTO Príbeh ako z rozprávky: Chlapec sľúbil detskej láske, že si ju raz vezme a po 20 rokoch to splnil

NETKY.SK • 4 Júl 2017, 12:25 • 2 min
FOTO Príbeh ako z rozprávky: Chlapec sľúbil detskej láske, že si ju raz vezme a po 20 rokoch to splnil

Trojročný chlapec sľúbil svojej kamarátke, že si ju raz vezme, po 20 rokoch ju požiadal o ruku.

slovakia

left justify in out

Keď mal Matt Grodsky tri roky, sľúbil svojej kamarátke Laure, že si ju jedného dňa zoberie za ženu. Odvtedy sa však ich cesty rozišli a dlhé roky sa nevideli ani nekontaktovali. Tým však sľub neupadol do zabudnutia. Po rokoch sa znova stretli a Matt svoju detskú lásku skutočne požiadal o ruku. Stalo sa tak pred budovou ich bývalej škôlky po takmer 20 rokoch.

 

„Jedna z prvých spomienok, ktorú na Lauru mám je, ako stojím pred triedou v škôlke a vyhlasujem, že si ju raz vezmem za ženu,“ spomína Matt. „Miloval som ju vtedy a milujem ju aj dnes.“

 

Po tom, ako Matt a Laura opustili brány škôlky, nekontaktovali sa 7 rokov. Každý chodil na inú základnú školu a jediné informácie, ktoré o sebe navzájom mali boli sprostredkované od ich rodičov, ktorí si dopisovali. Ich cesty sa však opäť stretli na strednej škole, kde ich k späť k sebe priviedol spoločný kamarát. A Vtedy spolu začali chodiť.

 

Matt naplnil svoj sľub v roku 2015, keď požiadal Lauru o ruku. Zvolil si veľmi romanticky spôsob, urobil tak pred budovou škôlky, kde sa prvýkrát stretli. Dúfajme, že celý ich spoločný  život bude taký rozprávkový ako tento príbeh.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies