FOTO Pri zrážke auta a autobusu sa zranili traja ľudia

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 11:28 • 2 min
FOTO Pri zrážke auta a autobusu sa zranili traja ľudia

RUŽOMBEROK - Dopravu medzi Ružomberkom a Banskou Bystricou zablokovala v nedeľu podvečer vážna dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala troch zranených.

slovakia

left justify in out

V nedeľu podvečer došlo na ceste v Ružomberku k dopravnej nehode medzi vozidlom Škoda Octavia a autobusom. 62-ročný vodič Škody Octavia jazdiaci v smere od Banskej Bystrice na Ružomberok z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s oprotijazdiacim autobusom, ktorý viedol 40-ročný vodič (Estónsko). V dôsledku nárazu vozidlo Škoda Octavia odhodilo na pravú krajnicu a otočilo o 180 stpňov.

 

 

img

V octavii sa zranili tri osoby. Foto. Polícia

 

 

"Pri dopravnej nehode utrpeli dve spolujazdkyne z vozidla Škoda Octavia ťažké zranenia. Vodič autobusu a cestujúci v autobuse vyviazli bez zranení. Vodič Škody Octavia utrpel predbežne ľahké zranenia. Požitie alkoholických nápojov u vodičov zistené nebolo. Prípad po zsitení vyššie uvedených okolností prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," informovala Netky hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Balogová.

 

Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona