FOTO Pri útoku v Londýne zomrel aj Američan, ktorý tam s manželkou slávil 25. výročie svadby

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 16:47 • 2 min
FOTO Pri útoku v Londýne zomrel aj Američan, ktorý tam s manželkou slávil 25. výročie svadby

LONDÝN - Jednou z troch obetí, ktoré zomreli pri stredajšom teroristickom útoku v Londýne, je Američan Kurt Cochran zo štátu Utah, ktorý so svojou manželkou v britskom hlavnom meste oslavoval 25. výročie sobáša. Jeho manželka Melissa utrpela ťažké zranenia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pár bol zrazený automobilom útočníka na Westminsterskom moste pred budovou britského parlamentu. Útok si zatiaľ vyžiadal tri obete na životoch vrátane jedného policajta, páchateľa následne zastrelila bezpečnostná hliadka. Zranenia utrpelo 40 ďalších ľudí. V súvislosti s prípadom úrady zatkli osem osôb.

 

 

Americký manželský pár sa mal vrátiť do USA dnes, informovala spravodajská stanica BBC s odvolaním sa na rodinných príslušníkov Cochranovcov.

K zodpovednosti za útok sa prihlásila extrémistická organizácia Islamský štát. Prostredníctvom agentúry Amák uviedla, že útočník bol "vojakom Islamského štátu".

Páchateľ po tom, ako zrazil autom chodcov na Westminsterskom moste, vystúpil z auta a vo vchode na pozemok parlamentu dobodal na smrť ozbrojeného policajta.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies