FOTO Pri streľbe v štáte Maryland zahynuli štyria ľudia

NETKY.SK • 21 September 2018, 06:22 • 2 min
FOTO Pri streľbe v štáte Maryland zahynuli štyria ľudia

WASHINGTON - Štyria ľudia zahynuli pri streľbe, ku ktorej došlo vo štvrtok v okrese Harford v americkom štáte Maryland, kde zamestnankyňa distribučného skladu spoločnosti Rite Aid zastrelila troch svojich kolegov a následne obrátila zbraň proti sebe. Ďalšie tri osoby utrpeli pri incidente zranenia.

slovakia

left justify in out

Šerif v okrese Harford Jeffrey Gahler na tlačovej konferencii uviedol, že páchateľku neskôr identifikovali ako 26-ročnú Snochiu Moseleyovú z okresu Baltimore, ktorá v distribučnom sklade siete lekární Rite Aid pracovala ako brigádnička.

 

"Prišla do práce ako zvyčajne okolo 08.00 h (miestneho času) a o hodinu nato začala strieľať. Streľba sa začala pred budovou a pokračovala vnútri. Motív tohto nezmyselného činu zatiaľ nepoznáme," povedal Gahler.

 

Moseleyová mala pri sebe jedinú zbraň, a to pištoľ značky Glock kalibru deväť milimetrov, ktorú mala v legálnej držbe, a niekoľko zásobníkov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies