FOTO Pri streľbe na strednej škole v USA zahynula študentka

NETKY.SK • 8 Marec 2018, 06:26 • 2 min
FOTO Pri streľbe na strednej škole v USA zahynula študentka

BIRMINGHAM - Sedemnásťročná študentka zahynula pri stredajšej streľbe na strednej škole v meste Birmingham v americkom štáte Alabama.

slovakia

left justify in out

Mladík v rovnakom veku utrpel zranenia. Prípad sa stal v stredu popoludní na Huffman High School. V súčasnosti vyhodnocujú kamerové záznamy, vypočúvajú študentov aj zamestnancov školy. Zatiaľ nie je jasné, či niekoho zatkli.

 

Šéf polície v Birminghame Orlando Wilson na tlačovej konferencii odmietol uviesť totožnosť oboch študentov. Vyšetrovatelia podľa neho zisťujú, či išlo o úmyselnú streľbu, alebo či zbraň vystrelila náhodou. Wilson nereagoval na otázky, kto strieľal. Iba dodal, že vyšetrovatelia strelnú zbraň zaistili.

 

Starosta mesta Randall Woodfin povedal, že zosnulá by čoskoro oslávila 18. narodeniny a chcela sa stať zdravotnou sestrou. Guvernérka štátu Kay Ivey v stredu vyjadrila ľútosť nad smrťou tínedžerky. "Modlím sa za rodinu tejto mladej slečny, ktorá príliš skoro prišla tragicky o život. Znovu to potvrdzuje, že študenti nemôžu mať v školách pri sebe akékoľvek zbrane," uviedla.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona