FOTO Pri Krupine zahynul 18-ročný vodič, počas decembra je to už štvrtá obeť

NETKY.SK • 23 December 2016, 10:23 • 2 min
FOTO Pri Krupine zahynul 18-ročný vodič, počas decembra je to už štvrtá obeť

KRUPINA – Na ceste I/66 pri Krupine havaroval vo štvrtok (22. 12.) krátko po 20.00 h iba 18-ročný vodič osobného motorového vozidla Opel Astra Cabrio z Krupiny. Pri nehode prišiel o život, dôvodom bola pravdepodobne rýchla jazda. Dopravnú nehodu vyšetruje polícia vo Zvolene.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, mladý vodič viedol vozidlo v smere jazdy od Zvolena do Krupiny, pričom po prejazde miernej pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky. Zišiel mimo cestu do priekopy, narazil do svahu, odkiaľ ho odhodilo naspäť na cestu a zároveň prevrátilo na strechu, po ktorej sa šúchal. Z auta vypadol a ostal ležať pri ľavom okraji vozovky.

 

"Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Bola u neho nariadená súdna pitva. Škoda na vozidle je odhadnutá na tisíc eur. Na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy," uviedla Faltániová.

 

Ako dodala, v Banskobystrickom kraji je to už štvrtá obeť dopravných nehôd, ktoré sa stali v decembri. Od začiatku roka pri nehodách v kraji zahynulo 36 osôb.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona