FOTO Pri Jahodnej vzbĺkol dom s trstenou strechou, hasiči s ohňom bojovali celú noc

NETKY.SK • 6 November 2015, 13:32 • 2 min
FOTO Pri Jahodnej vzbĺkol dom s trstenou strechou, hasiči s ohňom bojovali celú noc

DUNAJSKÁ STREDA – Viac ako dvadsať hasičov zasahovalo v noci zo štvrtka na piatok pri požiari rodinného domu neďaleko jazera v obci Jahodná. V čase ich príchodu boli už dve tretiny strechy zhotovenej z trstiny v plameňoch.

slovakia

left justify in out

Hasiči z Dunajskej Stredy, Veľkého Medera, Šamorína a dobrovoľní hasiči z Tomášikova sa so svojou technikou k domu nemohli dostať bežnou prístupovou cestou, museli si nájsť alternatívny prístup. Požiar dispečingu podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Júlie Kedrovej nahlásili vo štvrtok večer približne o 21:00 a uhasený bol až v piatok o piatej ráno. Vodu hasiči čerpali pomocou plávajúcich čerpadiel z neďalekého jazera. Majiteľovi spôsobil požiar škodu predbežne vyčíslenú na 45-tisíc eur, hasiči mu svojím zásahom uchránili majetok v hodnote asi 150-tisíc eur. Za príčinu požiaru označili iskry z komína.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies