FOTO Pri dopravnej nehode vo Zvolene sa zranili tri osoby, z toho jedna ťažko

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 12:49 • 2 min
FOTO Pri dopravnej nehode vo Zvolene sa zranili tri osoby, z toho jedna ťažko

ZVOLEN - Tri zranené osoby, z toho jedna ťažko, ostali po dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok 24. marca na poludnie na križovatke pri OD Merkury Market vo Zvolene.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k nehode došlo tak, že 67-ročný vodič vozidla Toyota RAV 4 pri odbočovaní vľavo z hlavnej cesty na vedľajšiu, smerom k obchodnému domu, nedal prednosť v opačnom jazdnom pruhu jazdiacemu autu Opel Insignia, ktoré viedla 50-ročná vodička zo Zvolena.

Pri zrážke sa Toyota prevrátila na strechu, pričom narazila ešte do vozidla Dacia Logan so 45-ročným vodičom, ktoré stálo v križovatke v smere od obchodného domu.

 

Pri nehode sa zranili dve spolujazdkyne z vozidla Toyota, 64-ročná žena utrpela zranenia s časom liečenia do 42 dní a 83-ročná spolujazdkyňa sa zranila ťažko. Vodička vozidla Opel Insignia utrpela ľahké zranenia. U vodičov požitie alkoholu zistené nebolo. Škoda na vozidlách sa odhaduje na 19.000 eur. Vodičovi vozidla Toyota polícia na mieste zadržala vodičský preukaz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies