FOTO Pri dopravnej nehode v Zalužiciach prišli o život dve osoby

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 13:09 • 2 min
FOTO Pri dopravnej nehode v Zalužiciach prišli o život dve osoby

MICHALOVCE - Pri pondelkovej dopravnej nehode v katastri obce Zalužice v Michalovskom okrese prišli o život dve osoby.

slovakia

left justify in out

Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, kolízia sa stala krátko po polnoci. "Podľa doterajších zistení 48-ročný Michalovčan smerujúci s osobným motorovým vozidlom značky Seat Ibiza z mesta Sobrance na Michalovce na začiatku obce Zalužice z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky, potom prešiel cez chodník a narazil do betónového stĺpu, pričom ďalej pokračoval v jazde, až narazil do bilbordu stojaceho na súkromnom pozemku jedného z rodinných domov v tejto obci," vysvetlila okolnosti Ivanová.

 

 

img

Foto: Polícia

 

 

Vo vozidle sa nachádzala aj 38-ročná spolujazdkyňa. "Obe osoby utrpeli pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahli," doplnila. Prítomnosť alkoholu budú zisťovať pri nariadenej pitve.

Pri kolízii sa podľa hovorkyne pretrhli tri káble elektrického vedenia, v dôsledku čoho bola prerušená distribúcia elektrickej energie pre niekoľko domácností. "Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 3000 eur, na bilborde na 1000 eur a oplotení rodinného domu na 300 eur," spomenula.

 

 

img

Foto: Polícia

 

 

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," povedala Ivanová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies