FOTO Pri dopravnej nehode v Senci vyhasol ľudský život

NETKY.SK • 6 August 2018, 07:05 • 2 min
FOTO Pri dopravnej nehode v Senci vyhasol ľudský život

BRATISLAVA - Dopravní policajti v Senci vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej došlo dnes v čase krátko pred 18:30 čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel medzi obcou Veľký Biel a mestom Senec.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková, podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič na osobnom motorovom vozidle zn. VW Passat (EČV PK) z obce Veľký Biel smerom do Senca, kde došlo k stretu s osobným vozidlom zn. Chevrolet Aveo (EČV BL) idúcim opačnom smere. V uvedenom úseku mal vodič vozidla Chevrolet podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin prejsť s vozidlom do protismeru – do jazdnej dráhy vozidlu Passat.

 

Ihneď po prijatí oznámenia o dopravnej nehode sa na miesto dostavili všetky záchranné zložky, 60-ročný vodič vozidla Chevrolet zraneniam na mieste podľahol. Zranenú posádku vozidla Passat, vodiča, spolujazdkyňu a maloleté dieťa transportovali do bratislavských nemocníc.

 

Na zistenie prítomnosti alkoholu bol u oboch vodičov nariadený odber krvi.

Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona