FOTO Pri dopravnej nehode v okrese Spišská Nová Ves prišiel o život vodič

NETKY.SK • 28 Február 2018, 12:39 • 2 min
FOTO Pri dopravnej nehode v okrese Spišská Nová Ves prišiel o život vodič

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok v okrese Spišská Nová Ves, vyhasol život vodiča. Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová, pred 21. hodinou šiel 31-ročný muž s vozidlom VW Passat po Odorínskej ceste v Markušovciach, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty na zasneženej ceste nezvládol riadenie a prevrátil sa na strechu.

slovakia

left justify in out

"Vozidlo skončilo prevrátené v potoku. Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Dvaja spolujazdci, ktorí sa v aute nachádzali, neutrpeli žiadne zranenia," doplnila hovorkyňa.

 

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj presná príčina jej vzniku, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste udalosti.

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona