FOTO Prezidentova dcéra Natália Kisková opäť zažiarila! V šatách od Jany Pištejovej bola úchvatná

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 13:23 • 2 min
FOTO Prezidentova dcéra Natália Kisková opäť zažiarila! V šatách od Jany Pištejovej bola úchvatná

Na galavečere Slovenky roka 2017 sa ukázala aj dcéra prezidenta Andreja Kisku - Natália. Prítomných svojím vzhľadom šokovala.

slovakia

left justify in out

Krátko pred začiatkom galavečera vplávala do priestorov historickej budovy SND vysoká krásna žena vo výraznych šatách z dielne Jany Pištejovej. Odvážny model však prekvapil menej, ako jeho nositeľka. Natália Kisková sa v spoločnosti väčšinou nesnaží šokovať, no uplynulý večer urobila okolo seba poriadny rozruch. Keďže jej róba padla ako uliata prítomní na nej mohli nechať oči.

 

Slávnostný večer si však nenechali újsť ani iné známe tváre. Nechýbala Zlatica Puškárová, ktorá len pred mesiacom priviedla na svet svojho druhého syna Adama, bývalá riaditeľa TV Makíza Zuzana Ťapáková, ktorá sa momentálne uchádza o kreslo generálnej riaditeľky RTVS, speváčka Sisa Lelkes-Sklovská s manželom, či moderátorka Jana Hospodárová, ktorú na akcii sprevádzala mamina.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies