FOTO Prezident Kiska si zranil kľúčnu kosť: Chcel byť ako Sagan

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 11:14 • 2 min
FOTO Prezident Kiska si zranil kľúčnu kosť: Chcel byť ako Sagan

BRATISLAVA - "Je to kombinácia bicykla a mojej hlúposti," úprimne reagoval v utorok prezident republiky Andrej Kiska vo svojom bratislavskom sídle na otázku, čo sa mu stalo, že momentálne nosí zranenú ruku zavesenú v zdravotnej manžete na krku.

slovakia

left justify in out

"Bol som sa trochu bicyklovať a na jednom mieste som to ´pustil´ viac, ako bolo treba. A asi som nemal... Koleso vo veľkej rýchlosti nabehlo na nejakú prekážku, ja som vyletel zo sedla a dopadol som na rameno a na bok. Pri tom páde som si bolestivo narazil kľúčnu kosť. Nemám ju zlomenú, iba prasknutú, ale keďže pri tom páde kosť poriadne zatlačila na väzy okolo, mám ich natiahnuté. Mám to poriadne narušené. Tak musím nosiť ruku takto. Ako vidíte, spôsobil som si takúto šarapatu," objasnil Andrej Kiska okolnosti, pri ktorých si vo voľnom čase spôsobil úraz.

 

"Trochu ma to obmedzuje v pohybe, trochu mi to robí problémy s obliekaním, ale žiť sa s tým dá. Nie je to nič strašné," pokračoval prezident republiky, ktorý sa počas uplynulého víkendu usilovať zdravo a športovo žiť. "Chcel som si trochu zašportovať, chcel som sa trochu hýbať. Žiaľ, tentoraz to nevyšlo. Zle sa stane veľmi rýchlo," pripomenula hlava štátu, ktorú srdečne rozosmiala poznámka žurnalistov, že druhý Peter Sagan, ktorý sa nedávno rozhodol na olympiáde v Riu súťažil v horskej cyklistike, asi už z neho nebude.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona