FOTO Prezident Andrej Kiska navštívil spoločnosť T-Systems Slovakia

NETKY.SK • 17 Október 2017, 12:40 • 2 min
FOTO Prezident Andrej Kiska navštívil spoločnosť T-Systems Slovakia

KOŠICE - Prezident SR Andrej Kiska v utorok navštívil spoločnosť T-Systems Slovakia. Krátko sa stretol s vybranými zamestnancami firmy a potom rokoval s vedením.

slovakia

left justify in out

„Spoločnosť T-Systems je pýchou Slovenska a druhý najväčší zamestnávateľ na východnom Slovensku. Potešilo ma, keď šéf spoločnosti povedal, že košická pobočka patrí medzi najúspešnejšie z celého sveta a na Slovensku sú úžasní ľudia,“ povedal na krátkom brífingu po skončení návštevy prezident Kiska.

Kiska dodal, že na prístupe tejto firmy k ľuďom, na tom ako spolupracuje s vysokými školami vidieť, že sa stala súčasťou a myslí na región východného Slovenska. A je úlohou vlády, aby pomáhala v tomto regióne takýmto zamestnávateľom, aby myslela na školstvo, na zdravotníctvo a skvalitňovanie života v tomto regióne.

Ako povedal výkonný riaditeľ T-Systems Slovakia Daniel Giebel, návšteva prezidenta Andreja Kisku je pre spoločnosť a zamestnancov veľkou poctou.

 

„Je výrazom uznania za to, čo sa podarilo vybudovať a za dobrú prácu, ktorú robíme,“ povedal Giebel. Doložil, že spoločnosť začínala pred jedenástimi rokmi s dvadsiatimi ľuďmi a vyrástla na firmu, ktorá má viac ako štyritisíc ľudí.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies