FOTO Prepad vozidla SBS v Bratislave: Lupiči ukradli 122-tisíc!

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 11:43 • 2 min
FOTO Prepad vozidla SBS v Bratislave: Lupiči ukradli 122-tisíc!

BRATISLAVA – Včera došlo v bratislavskej Karlovej Vsi k lúpežnému prepadnutiu vozidla súkromnej bezpečnostnej služby. Netky.sk majú pre vás nové informácie.

slovakia

left justify in out

O incidente informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Odohral sa v čase okolo 11.45 h na Jurigovom námestí. K vozidlu SBS pristúpili podľa prvotných zistení dvaja muži. Od pracovníka služby žiadali, aby im vydal peniaze. Hrozili mu zbraňou.

 

Podľa informácií ku ktorým sa dostali netky.sk ukradli páchatelia kufor so 122-tisíc eurami. Jednalo sa o tržby z nemenovanej siete obchodov, ktoré príslušníci SBS postupne zbierali. Počas lúpeže pravdepodobne došlo k varovnému výstrelu v momente, keď jeden z členov SBS siahol po zbrani.

 

img

 

Podľa našich informácií jeden SBS-kár utrpel zranenia tváre, zatiaľ čo druhého zavreli v obchode. Lupiči miesto opustili na motorovom vozidle značky Mitsubishi Lancer bielej farby s dosiaľ nezisteným evidenčným číslom a tmavými fóliami na zadných oknách. Uniknúť mali cez Karloveskú ulicu smerom do centra mesta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies