FOTO Premena Jona Jonesa

NETKY.SK • 18 December 2015, 16:29 • 2 min
FOTO Premena Jona Jonesa

LOS ANGELES - O Jonovi Jonnsovi píše momentálne väčšina portálov a fór zameraných na MMA. Celú komunitu zaujal so svojimi tréningmi. V poslednej dobe je tréningom takmer posadnutý. Denno denne uverejňuje nové a nové videá kde jeho progres môžu sledovať jeho fanúšikovia.

slovakia

left justify in out

Daniel Cornier, si o tom myslí svoje. Hovorí, že kvôli veľkým svalom sa Jones vzdáva takých predností s ktorými doteraz porážal svojich súperov.

 

" Zdvíhanie veľkých váh je dobré, ale úprimne povedané...Pozri sa , Jones tvrdil, že mal v minulosti rôzne problémy s alkoholom a drogami. S niečím to musel kompenzovať, keď sa ich vzdal. Teraz sa mi zdá, že zdvíhanie veľkých váh sa stalo jeho závisťou. A nie je to určite na jeho škodu, lebo s tým nahradil drogy a chlast a aj v zápasení to môže dobre využiť. Možno si myslí, že keď bude silnejší tak sa stane aj lepším zápasníkom. Po pravde povedané keď som ho prvý krát vydeľ takéhoto vymakaného, tak som si povedal "Wow, je dobrý". 

 

Predtým bol Jones tenký, vôbec nebol ten svalnatý typ, ale toto mu pristálo. To, že bol lahučký mu umožňovalo aj ľahký pohyb okolo súpera a mal výhodu v rýchlych útokoch. S veľkými svalmi túto výhodu stráca. Možno, že už nebude patriť k najrýchlejším. Možno, že s týmto pokazil to čo mal doteraz prirodzene dané.

 

So skóre 22-0 je jeden z najlepších, podarilo sa mu poraziť najlepších na svete. S tým, že teraz začal naberať svalovú hmotu podľa mňa pokazil všetko čo doteraz vytvoril. Čo v podstate nie je zlá správa nakoľko jeho súperi budú mať väčšiu šancu".

 

Dátum a ani miesto ich vzájomného duelu ešte nie je známe. No na jeho návrat sa môžeme určite tešiť, a vtedy sa buď potvrdia alebo vyvrátia Cornierove slová.

 

 

 

Oh, and in case you were wondering what Jon "Bones" Jones thinks about Daniel Cormier's comments about his change in physique....

Posted by MMA Fight Night Live on Wednesday, December 2, 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies