FOTO Prekvapení majitelia dánskej dogy: Pes mal v žalúdku 43 a pol ponožky

NETKY.SK • 4 September 2014, 14:28 • 2 min
FOTO Prekvapení majitelia dánskej dogy: Pes mal v žalúdku 43 a pol ponožky

PORTLAND - Trojročná dánska doga bola skrúšená a napínalo ju na vracanie, keď ju jej majitelia viezli na pohotovosť veterinárnej kliniky na severozápade mesta Portland v americkom štáte Oregon. Musela zožrať niečo pokazené, vraveli si.

slovakia

left justify in out

Röntgenové vyšetrenie podľa agentúry AP ukázalo, že pes má žalúdok plný akýchsi cudzorodých látok. Po takmer dvojhodinovej operácii Dr. Ashley Mageeová našla odpoveď - doga zožrala 43,5 ponožky.

 

Hovorkyňa pohotovostnej veterinárnej kliniky DoveLewis uviedla, že ide zrejme o najzvláštnejší prípad v dejinách kliniky.

 

Nemocnica DoveLewis poslala spracovaný príbeh z februára tohto roka, doplnený röntgenovou snímkou, do každoročnej súťaže sponzorovanej veterinárskym časopisom Veterinary Practice News, a vyhral cenu.

 

Klinika DoveLewis napísala, že dánsku dogu poslali domov deň po chirurgickom zákroku a stále žije. Nemocnica však nespomenula, čím sa pes odvtedy kŕmi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona