FOTO Prekrásnej modelke, ktorá pobláznila ľudí po celom svete, uniklo šokujúce tajomstvo

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 16:02 • 2 min
FOTO Prekrásnej modelke, ktorá pobláznila ľudí po celom svete, uniklo šokujúce tajomstvo

Fotografie ohromne krásnej Shudu Gram obleteli svet. Z jej dokonalosti onemeli muži aj ženy. Niečo s ňou však nie je s „kostolným“ poriadkom.

slovakia

left justify in out

Niektorým ľuďom začala hlavami víriť myšlienka, či je toho dokonalé stvorenie vôbec skutočné. Ich predtucha sa naplnila.

 

img

 

Kráska je len počítačový výtvor. Jej stvoriteľ odviedol naozaj poctivú prácu. Keby by to nepriznal, nebolo by ťažké uveriť tomu, že niekde naozaj chodí po mólach a svieti na ňu slnko.

 

img

 

img

 

Britský fotograf Cameron-James Wilson (28) svoje tajomstvo odhalil po tom, ako napálil desaťtisíce ľudí. Na sociálnej sieti Shudu vytvoril vlastné konto, ktoré sledovalo 40-tisíc fanúšikov. Písali jej aká je krásna a dokonalá ale okrem toho chválili aj jej osobnosť.  

 

"Učil som sa, ako vytvoriť 3D obrazy a animácie a dostal som príležitosť vytvoriť modelku, tak som vytvoril najkrajšiu ženu, akú som vedel," vysvetlil pre Metro Cameron, ktorý už 10 rokov pracuje v módnom priemysle.

 

img

 

"Mám rád technológiu, sci-fi filmy, hranie hier, CGI filmy ako Final Fantasy, v osobe Shudu sa to všetko spája,“ povedal.

 

Shudu sa stala prvou digitálnou supermodelkou na svete. Jej stvoriteľ už pracuje na ďalších dielach. „Nepokúšam sa nahradiť skutočné modelky. Možno to chápať aj ako kritiku toho, akou falošnou sa stala dnešná spoločnosť. CGI modelka všetkých oklamala, že je skutočná,“ dodal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies