FOTO Pred sedemnástimi rokmi jej zachránil život, teraz bol na jej promócii

NETKY.SK • 11 Jún 2015, 10:04 • 2 min
FOTO Pred sedemnástimi rokmi jej zachránil život, teraz bol na jej promócii

SEATTLE – Bývalý hasič v americkom štáte Washington objal dievča na jej promócii 17 rokov po tom, čo jej zachránil život, keď ju vyniesol z jej horiaceho bytu.

slovakia

left justify in out

Mike Hughes (61) bol kapitánom požiarneho oddelenia mesta Wenatchee, keď reagoval na núdzový telefonát v roku 1998. Prišiel na miesto nešťastia a našiel budovu kompletne v plameňoch. Keď vošiel dovnútra, aby našiel nejakých obyvateľov, objavil deväťmesačnú Dawnielle Davison ako sa krčí v rohu. Hughes záchrannú akciu zhodnotil ako veľmi dobrú pretože sa nikomu nič nestalo, hlavne vďaka nemu.

 

img

 

Tento zážitok sa veľmi hlboko vryl Hughesovi do pamäte, a tak sa po niekoľkých rokoch rozhodol vypátrať, ako sa Dawnielle má. Našiel ju na Facebooku.

 

„Poslal som jej správu: „Myslím, že som ťa vytiahol z horiacej budovy, keď si bola malá. Dala mi kontrolnú otázku: „Čo robila moja mama?“, opísal Mike prvý kontakt s Dawnielle.

 

Mike samozrejme správne odpovedal na jej otázku, a tak sa začala ich vzájomná komunikácia. Mike odvtedy navšítil niekoľko športových podujatí a občas narazil na Dawnielle a jej nevlastného otca v miestnom obchode.

 

Tento mesiac dostal Hughes pozvanie od Dawnielle na jej stredoškolskú promóciu. „Najviac na mňa zapôsobilo keď napísala: „Nebola by som tu, keby nebolo teba a tvojho tímu. Bola treťou osobou, ktorú som vytiahol z plameňov a vždy som hovoril, že trojka je šťastné číslo,“ povedal Mike.

 

Keď ju uvidel ako končí strednú školu, rozplakal sa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies