FOTO Pre požiar evakuovali v Trnave ľudí z dvoch desiatok bytov

NETKY.SK • 12 Január 2017, 09:02 • 2 min
FOTO Pre požiar evakuovali v Trnave ľudí z dvoch desiatok bytov

TRNAVA – Pre požiar bytu na Špačinskej ulici v Trnave evakuovali hasiči v stredu večer obyvateľov z ďalších dvoch desiatok bytov. Päť ľudí odviezli sanitky do nemocnice s podozrením na intoxikáciu splodinami horenia, niekoľkých ďalších ošetrili zdravotníci na mieste. Aby obyvatelia bytov nemrzli vonku, hasiči im pristavili autobus.

slovakia

left justify in out

"Po príchode na miesto hasiči zistili, že schodisko je totálne zadymené. Zamerali sa na záchranu a evakuáciu ľudí z 21 bytov,“ povedal krajský riaditeľ hasičov Vojtech Valkovič. Požiar vznikol v spálni dvojizbového bytu, jeho príčiny budú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Po uhasení požiaru, odvetraní a skontrolovaní priestorov hasiči byty postupne odovzdávali ich vlastníkom.

 

Hasičov v Trnavskom kraji v stredu zamestnávali aj ďalšie požiare. V obci Dolné Saliby v okrese Galanta horel rodinný dom, požiar neprežila jedna osoba. Požiar domu hasili aj v obci Banka v okrese Piešťany.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies